!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->
Mobirise

Workshop voor bedrijven


Op zoek naar een origineel creatief bedrijfsuitje? Een graffiti workshop is helemaal van deze tijd. Ook ideaal als teambuilding activiteit door de samenwerking die er van iedereen gevraagd wordt. 

Meer over de invulling van de workshop leest u hieronder.


Mobirise

Algemene info


Voor een personeelsuitje in een ontspannen sfeer bent u bij Reino Art op het goede adres.

Een basis workshop duurt 2 uur.
Er wordt gewerkt met milieuvriendelijke verfspuitbussen.

De workshop wordt met u afgestemd en kan ook als teambuilding worden ingevuld.

In overleg kan de activiteit ook uitgebreid worden met drankjes, hapjes, lunch, BBQ, diner etc.

Wij verzorgen workshops op een door u gekozen locatie of bij ons atelier in de Meentwerf.

Persoonlijk doek


Na de ontvangst en het welkomstwoord beginnen we de graffiti workshop. In de workshop leggen we uit waar graffiti vandaan komt, de veiligheid bij gebruik van de spuitbussen en van de bijbehorende materialen. Zodra alle deelnemers beschermende kleding aangetrokken hebben beginnen we de graffiti workshop met een korte demonstratie en individuele oefeningen op een dik vel papier om de basistechniek van het graffiti spuiten te leren.

Daarna krijgt iedereen een canvasdoek en kan je met verschillende kleuren verfspuitbussen en sjablonen/stencils je eigen creativiteit op een doek uitleven.

Aan het einde kunnen we een groepsfoto maken en het resultaat van de gemaakte kunstwerken tijdens de graffiti workshop aan elkaar laten zien. 

Teambuilding


Natuurlijk is het ook mogelijk de workshop als teambuilding in te zetten. De workshop helpt bij het versterken van vertrouwen en de teamspirit! Er kan dan ook gewerkt worden op 1 doek. Het kunstwerk kan naderhand een plek aan de muur binnen het bedrijf krijgen.

Om een idee te vormen voor de creatie wordt er door middel van een korte brainstormsessie een concept bedacht. Dit kan bijvoorbeeld een kreet, kleur, vorm, afbeelding, logo zijn.

Wanneer de doeken gereed zijn evalueren we de samenwerking. Elk groepje vertelt de rest van het team wat de gedachten zijn achter het gemaakte kunstwerk, hoe ze tot de creatie zijn gekomen en hoe het maken ervan is verlopen. Hoe is de samenwerking tussen de collega’s gegaan, is het geworden wat jullie ervan verwacht hadden?

CONTACTFORMULIER

Bent u nieuwsgierig geworden? Vul dan dit formulier in en stel uw vraag. 

Adres

Atelier Meentwerf
Mierenmeent 122
1218 EM Hilversum

Contacten

Email: info@reinoart.nl
Telefoon +31 (0) 683227127
Instagram: @reinoart.nl

Algemene voorwaarden

copyright 2019