Workshops.

Reino Art geeft graffiti workshops aan bedrijven, scholen, BSO's en particulieren. Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje, workshop of verjaardagsfeestje? Een graffiti street art workshop is dan ideaal, ook voor teambuilding. Reino Art geeft regelmatig workshops aan bedrijven en scholen, ook in het speciaal onderwijs om leerlingen kennis te laten maken met graffiti street art. Ook als invulling voor een verjaardag- of vrijgezellenfeestje super orgineel. 

De workshop duurt 2 uur. Tijdens de graffiti workshop leer je eerst de basistechnieken van graffiti spuiten. Daarna krijgt iedereen een eigen canvas doek en kun je met verschillende kleuren en sjablonen je eigen doek maken. Als teambuilding opdracht liever een gezamenlijk doek maken? Dat kan ook!

Reino Art geeft workshops vanaf 225 euro (max 10 personen). Iedere extra deelnemer kost 20 euro p.p. De prijs is inclusief workshop, materiaal, beschermende kleding en gebruik sjablonen. Er wordt gewerkt met milieuvriendelijke spuitbussen. Reino Art geeft de workshop op locatie, zolang er ventilatie is en, indien buiten, een overkapping (in geval van regen) dan wordt het een gegarandeerd succes. 

workshop 3.JPG
workshop 2.JPG

Contact.

Dank voor het versturen!