top of page

Workshops.

Reino Art geeft graffiti workshops aan bedrijven, scholen, BSO's en particulieren. Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje, workshop of verjaardagsfeestje? Een graffiti street art workshop is dan ideaal, ook voor teambuilding. Ook als invulling voor een verjaardag- of vrijgezellenfeestje super origineel. 

De workshop duurt 2 uur. Tijdens de graffiti workshop leer je eerst de basistechnieken van graffiti spuiten. Daarna krijgt iedereen een eigen canvas doek en kun je met verschillende kleuren en sjablonen je eigen doek maken. Als teambuilding opdracht liever een gezamenlijk doek maken? Dat kan ook!

Reino Art geeft workshops vanaf 225 euro (max 10 personen). Iedere extra deelnemer kost 20 euro p.p. De prijs is inclusief workshop, materiaal en gebruik sjablonen. Reino Art komt de workshop geven op locatie. De workshop wordt bij voorkeur buiten gegeven. Een overkapping of tent is gewenst in geval van regen. De workshop kan ook binnen plaatsvinden zolang er voldoende ventilatie is, zoals openslaande deuren.   

Informeer voor beschikbare data via info@reinoart.nl

workshop 3.JPG
workshop 2.JPG
bottom of page